Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Scăpat de griji, Rednic nu uită de Dinamo: "Pe Ando nu l-am înțeles, iar cu Mutu nu aș fi lucrat..."

[starttext]








După ce a evitat retrogradarea, în Belgia, cu Mouscron, Mircea Rednic a aruncat din nou ”săgeți” spre Dinamo. ”Puriul” a continuat să-l atace pe Ionuț Negoiță, însă l-a înțepat acum și pe Adrian Mutu, despre care a spus că nu ar fi lucrat niciodată.


”Eu nu cred că lucram cu Mutu. Eu n-am lucrat nici cu Dinu Gheorghe. Am lucrat doar puțin”, a spus Mircea Rednic, la Digi Sport Matinal, după ce i-a reproșat anumite lucruri și lui Ioan Andone:

”A pierdut, dar n-a pierdut pe mâna lui, nu s-a implicat. Și declarațiile pe care le-a făcut s-au întors împotriva lui. Nu puteai să spui că ai avut lot mai bun decât lotul pe care l-am avut eu. Sunt jucători care joacă la Rostov, Mevlja. Era Puljic. Vorbesc doar de apărarea pe care o aveam. Nu poți face comparație cu jucătorii pe care i-am adus.

Îmi pare rău pentru el, nu merita. E un antrenor care pune suflet. Chiar nu l-am înțeles de ce a acceptat asta”, a precizat Mircea Rednic.

După înlocuirea lui Andone cu Cosmin Contra, ”Puriul” susține că Dinamo ar trebui să-i prelungească înțelegerea lui ”Guriță” la finalul sezonului, însă nu este convins că acest lucru se va întâmpla. Rednic a făcut o paralelă cu ceea ce i s-a întâmplat lui, în sezonul trecut, când a ales să plece, după ce nu s-a mai înțeles cu principalul acționar, Ionuț Negoiță:

”Ca să ai rezultate, trebuie să ai continuitate cu un antrenor. Nu-l aduci un an, face echipă și apoi nu-i mai prelungești contractul și aduci un alt antrenor. Depinde care e filosofia clubului, iar eu am văzut care-i filosofia clubului. Vor să vândă și, dacă se poate, să facă și performanță. Ne dorim performanță, dar, cum apare o ofertă, cum îl dăm și pe bani puțini”, a mai spus Rednic, la Digi Sport Special.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii