Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Laurenţiu Corbu s-a operat la genunchi, într-o clinică din Istanbul, şi va fi indisponibil 6 luni.

[starttext]







Cosmin Contra a pierdut un jucător pentru restul sezonului. Laurenţiu Corbu s-a operat la genunchi, într-o clinică din Istanbul, şi va fi indisponibil 6 luni.


Fundaşul lui Dinamo, în vârstă de 22 de ani, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng, în timpul unui antrenament de săptămâna trecută.

Intervenţia chirurgicală a avut loc la Spitalul ACIBADEM Fulya din Istanbul şi a decurs fără probleme.

"Laurențiu Nicolae Corbu a fost operat de către Profesorul Doctor Omer Taser, specialist în Ortopedie și Traumatologie în cadrul Spitalului Acibadem Fulya.

În urma intervenției efectuate cu succes, în care s-a reconstruit ligamentul încrucișat anterior la genunchiul stâng, jucătorul va urma tratamentul de recuperare și va putea reveni pe teren peste 6 luni", a anunţat partenerul medical al alb-roşiilor, într-un comunicat, citat de site-ul oficial al lui Dinamo.



În acest sezon, Corbu a jucat un singur meci pentru formaţia din Ştefan cel mare. A fost integralist în partida pierdută pe terenul celor de la CS U Craiova, scor 1-2, pe 17 octombrie.

Absenţa lui Laurenţiu Corbu îi dă serioase bătăi de cap lui Contra, care are o problemă în plus în defensivă. Claude Dielna abia a revenit la antrenamente, în timp ce Luka Maric mai aşteaptă până să revină pe teren.


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii