Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noi detalii despre colaborarea dintre CS Dinamo - ACS FC Dinamo, în privința renovării stadionului din Ștefan cel Mare

[starttext]




dinamo



Demersurile pentru ca stadionul Dinamo să fie renovat continuă. Reprezentanții CS Dinamo au avut o nouă întâlnire cu cei ai ACS FC Dinamo pentru a stabilii detaliile colaborării. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat:


"Reprezentanții Clubului Sportiv Dinamo București și cei ai Asociației Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București continuă demersurile pentru realizarea prin C.N.I. a Obiectivului de investiții ”Complexul Sportiv Dinamo – Stadion Central”.

Astfel, astăzi, 24.03.2017, reprezentanții CS Dinamo și cei ai ACS FC Dinamo s-au întâlnit cu administratorii judiciari și administratorul special ai ACS FC Dinamo București, persoane desemnate în procedura insolvenței, și au convenit asupra demersurilor legale ce urmează a fi întreprinse în continuare la nivelul celor două entități în vederea eliberării de sarcini și transmiterii către Compania Națională de Investiții a suprafețelor pe care urmează să se construiască noul stadion.

Compartimentul Relaţii Publice CS Dinamo".

În baza contractului de asociere, ACS FC Dinamo Bucureşti, asociaţie în insolvenţă, care nu mai are echipă de fotbal, fiind doar acţionar minoritar la FC Dinamo 1948 SA, actualul administrator al grupării din Liga I, are dreptul să utilizeze în comun cu CS Dinamo Bucureşti baza materială prevăzută în Anexa 2 a HG 207/2002, care include şi stadionul central. Conform acestei anexe, CS FC Dinamo are dreptul să folosească aproximativ 74.000 de metri pătraţi din Parcul Sportiv Dinamo, printre care stadionul central, centrul de fotbal pentru tineret, Stadionul Florea Dumitrache şi terenurile de antrenament pe zgură şi gazon.

FRF a precizat că, pentru reconstrucţia arenei, este necesară eliberarea de sarcini a terenului pe care se află Stadionul Dinamo. Această eliberare de sarcini - rezilierea contractului de asociere - trebuie făcută până la 31 martie, în caz contrar arena din Şoseaua Ştefan cel Mare nu va fi reconstruită.

Patru stadioane se află în programul de reconstrucţie în vederea organizării Euro 2020, Arcul de Triumf, Steaua, Dinamo şi Rapid.

Bucureştiul se află printre cele 13 oraşe gazdă ale Campionatului European 2020, pe Arena Naţională urmând a se disputa patru partide de la turneul final. Cele patru stadioane trebuie reconstruite pentru a folosi la antrenamentele echipelor aflate în competiţie.



sursa : www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii