Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Iertați și reprimiți la echipa mare!


[starttext]







Patru zile a ținut exodul celor trei jucători dinamoviști Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea la echipa a doua, ca urmare a escapadei bahice produsă în avionul echipai naționale de tineret, miercurea trecută.


Cosmin Contra, tehnicianul roș-albilor, a decis, de comun acord cu cei din conducere, să-i reprimească la antrenamente pe ”petrecăreți”, mai ales că pentru ”câini” urmează o ”săptămână de foc”, cu două meciuri extrem de tari: CS U Craiova, miercuri, sfreturi de finală Cupa României (21:30) și duminică, cu Steaua, în play-off (20:30), ambele ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Nedelcearu, Petre jr și Dudea au reintrat de azi în programul de pregătire al echipei, care a efectuat o ședință de pregătire pe stadionul Dinamo. Deși au fost pedepsiți prin retrogradarea la echipa a doua, doar Patrick Petre și Dudea au jucat pentru Dinamo 2 în eșecul, suferit duminică, pe terenul celor de la Delta Tulcea (0-3), în Liga 3.

Contra le-a transmis un mesaj clar dinamoviştilor și a subliniat că nu va mai tolera astfel de gesturi de acum încolo. Dincolo de întreg scandalul, tehnicianul ”câinilor”, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, nu s-a arătat deranjat de felul în care al doilea căpitan dinamovist, Nedelcearu, a făcut haz de necaz.



"Încercăm noi să-i salvăm, dacă mai putem! I-am şi zis că-l salvez eu, dar sper sa îl salvez bine", a spus Contra la Digi Sport, referitor la Nedelcearu, pentru ca apoi să mai puncteze: "Eu sper din discuţia asta să fi învăţat ceva. Le-am zis că de-acum înainte vreau să-mi răspundă pe teren, doar pe teren. Eu sper să fi învăţat dintr-o prostie şi să nu o mai repete. Pentru că, dacă dintr-un lucru negativ va iesi un lucru pozitiv, atunci eu sunt fericit. Dar dacă dintr-un lucru negativ faci şi mai mult...Atunci devine o problemă. Dacă nu vor învăţa din greşeala asta, va fi foarte greu să mai poată să evolueze".



sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii