Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un fost dinamovist trage un semnal de alarmă în privința stadionului: "Azi era ultima zi!

[starttext]







Fostul atacant dinamovist Claudiu Vaișcovici le-a atras atenția oficialilor din Ștefan cel Mare că astăzi este ultima zi în care ar fi putut depune actele pentru modernizarea stadionului și a analizat evoluțiile echipei sub comanda lui Cosmin Contra.

Vaișcovici este de părere că jocul slab nu poate fi pus pe seama antrenorului, ci a jucătorilor. 

"Azi e ultima zi în care Dinamo trebuie să depună actele pentru modernizarea stadionului, iar până la această oră nu se aude nimic. Asta e îngrijorarea mea, nu FCSB.

Dinamo a jucat altceva în primele 3 meciuri, mi-a plăcut. Acum văd că și-a revenit la jocul de până să vină Contra! Asta e, nu contează antrenorul, e clar, ăștia sunt jucătorii luați de la solduri, mâna a doua, a treia", a declarat fostul fotbalist, la radio Sport Total FM.

După trei victorii consecutive, în primele meciuri ca antrenor pe banca lui Dinamo, Contra a înregistrat două egaluri și o înfrângere în următoarele trei confruntări.

"Oficial, e un nou derby, dar nu cred că schimbă cu ceva acest nume FCSB. Tot Steaua e! Probabil că dacă echipa își va păstra acest nume de acum, brandul de Steaua se va pierde. Să vedem ce se va întâmpla la vară, când patronul echipei a zis că va reveni la numele de Steaua" Claudiu Vaișcovici

3 ani
a jucat Vaişcovici la Dinamo, între 1987 şi 1990.



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii