Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Povestea banner-ului interzis la Viitorul - Dinamo

[starttext]






"Vrem stadion!" este cea mai utilizată sintagmă în rândul dinamoviștilor, în ultimele săptămâni. Din tribune, banner-ul a ajuns și pe teren, la pauza meciului dintre Viitorul și Dinamo, dar cu mare greutate, iar povestea afișării mesajului la Ovidiu este una savuroasă.


De la fani și jucători, până la finanțatorul Ionuț Negoiță, dinamoviștii fac presiuni pentru ca stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare să nu iasă din proiectul modernizărilor în vederea Campionatului European din 2020, unde Bucureștiul care se va număra printre gazde.

Fanii ”alb-roșilor” au intrat în alertă după anunțul făcut de Răzvan Burleanu, care a afirmat că este posibil ca Stadionul Dinamo ar putea să nu fie renovat înainte Euro 2020, din cauza problemelor în privinţa dreptului de proprietate, arena din ”Ştefan cel Mare” fiind deținută de mai multe persoane.



Celelalte 3 arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua și Rapid.

Banner-ul cu mesajul ”Vrem stadion!”, prin care fanii ”câinilor” își exprimă dorința arzătoare de a avea o arenă modernă, a parcurs peste 1.100 de kilometri.

La meciul cu Viitorul de la Ovidiu, jucătorii chiar au vrut să intre cu respectivul banner pe teren, încă de la început, însă oficialii nu le-au dat voie să iasă cu el înainte de startul jocului. principalul "vinovat" a fost chiar observatorul Marian Ivan, tocmai fostul atacant al lui Dinamo.



sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii