Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Peste 4000 de bilete vândute pentru derby-ul Dinamo - fcsb

[starttext]



danciulescu



Contra și jucătorii nu se gândesc încă la meciul cu Steaua, dar oficialii, da. Vor să aibă cât mai mulți fani la meciul de duminică. Și așa cum se obișnuiește în utima vreme, la meciurile importante, oamenii importanți ajută la vânzarea tichetelor pentru derby. 8600 de tichete s-au pus în vânzare. deja s-au epuizat jumătate dintre ele.

"Cu siguranta vom umple peluza, asa cum am facut-o de fiecare data. Deja, daca nu ma insel, s-au vandut vreo 4000 de bilete pentru partida de duminica. Si asteptam atmosfera frumoasa pe care o fac ei la fiecare meci si sustinerea lor, de care echipa are nevoie. Nu pot sa aleg intre victorie cu Craiova si victorie cu Steaua, e complicat. Va spun, mi-as dori o calificare mai departe in Cupa Romaniei si o victorie cu Steaua, asta este clar. Mi-e greu, mi-e greu sa aleg. Eu stiu....o victorie dintre cele doua meciuri", a declarat Ionel Dănciulescu in direct la Dolce Sport.


sursa : www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii