Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mesajul de la miezul nopții » Petre a postat pe facebook un mesaj pentru Patrick și apoi l-a șters

[starttext]









Florentin Petre, tatăl lui Patrick Petre, continuă să îl apere pe fiul său după scandalul în care e acuzat că a băut în avionul carea ducea naționala de tineret în Spania.

Fostul mijlocaș a postat pe Facebook un mesaj de încurajare pentru fiul său. Ulterior, a șters postarea de pe contul său de Facebook.


"Capul sus nebunul meu frumos. Astăzi am avut, poate, cea mai grea zi de când ai apărut în viața mea. Te iubesc și sunt alături de tine în orice moment.

Zilele trecute ai avut lumea la picioare. Acum ai greșit, plătește. Ești crescut în spirit de luptător, cu mentalitate de învingător. Capul sus. Viața merge mai departe" a scris Petre pe Facebook


sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii