Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra: "Antun Palić a zis că dacă rămân eu, rămâne și el"

[starttext]









Cosmin Contra a dezvăluit că Antun Palici le-a transmis oficialilor lui Dinamo că va continua la echipă dacă actualul tehnician își va prelungi înțelegerea.

"Palici a zis că dacă rămân eu, rămâne și el", a afirmat antrenorul lui Dinamo la TV Digi Sport. Mijlocașul de 28 de ani mai are contract cu formația din "Ștefan cel Mare" până la finalul acestui sezon.

Cosmin Contra a vorbit și despre discuțiile pe care le-a purtat cu cei trei dinamoviști care au fost trimiși acasă din cantonamentul naționalei U21, după ce s-au îmbătat în avion.

"Încercăm să-i salvăm cât mai putem. Cred că menirea mea este să încerc să nu le dau în cap. Încerc să le explic. Am avut o discuție cu ei, sper să fi învățat ceva. Le-am spus că nu vreau să-i mai văd într-o asemnea ipostază. La următoarea ieșire în decor nu vor mai fi la echipă", a concluzionat Contra.

Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea, alături de Vlad Olteanu, au fost trimiși acasă de selecționerul Daniel Isăilă după ce au fost prinși băuți în avionul care transporta naționala U21  în Spania.



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii