Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ale aleo... duminică bate Dinamo!

[starttext]








Știm cu toții că nu e voie, dar oare se mai fac… blaturi?! Cred că da, atâta timp cât există cumetrii, interese și mai ales orgolii. Ce zic “managerii de românica”: “Dacă nu putem fi noi campioni, de ce să fie ei, de ce nu, ai noștri?! Ia să îi încurcăm puțin!”. Și uneori le iese, doar avem“regele pariurilor”, printre noi. “Regelui” nu îi convine că s-au înjumătățit punctele în play-off. Au devenit un deliciu, conferințele lui de presă. Sunt curioasă ce va spune sâmbătă, după meciul cu FCSB. O să bată toba cu echipe "echilibrate” sau cu “dezechilibrate”?!


Când echipa noastră joacă, nu contează dacă se fură cu arbitrii, dar contează dacă se coalizează celelalte echipe împotriva noastră.

Urmează etapa a doua Play-Off (17-19 martie 2017): CFR - Astra vineri, 17 martie, FC Viitorul - FCSB sâmbătă, 18 martie, Dinamo - CS U Craiova, duminică, 19 martie.


Ne-am revenit, suntem Dinamo și datorită lui Contra, jucăm ca o echipă mare și ne batem încă pentru titlu. De aceea, duminică pe Arena Națională, le vom mai da încă o lecție atât pe teren, cât şi în tribune: Dinamo va bate CS U Craiova. Vor fi față în față două dintre cele mai bune atacuri din țară. Vorba lui Cosmin Contra, "craiovenii ajung repede în terenul advers", prin urmare agresivitatea noastră în atac, va fi mai temperată. 


Jocul va fi diferit față de cel anterior, miza este scoaterea Craiovei din cărțile pentru titlu. Dacă nu reușim noi asta, vor reuși ei să ne scoată pe noi.  
Dacă atât meciul CFR – Astra, cât și meciul FC Viitorul - FCSB, se vor încheia cu egal, avem şansa să trecem pe locul 3.


Cosmin Contra a anunțat că e dispus să semneze prelungirea contractului cu Dinamo pentru noul sezon și se va aseza la masa negocierilor, însă doar dacă o învinge pe  CS U Craiova, păstrând astfel șansele în continuare la titlu.


"Dinamo trebuie să se întărească dacă vrea să facă o figură frumoasă în Europa. Mi-aș dori să termine pe unul din primele două locuri și să câștige una din cele două Cupe", a spus Cosmin Contra la Digi. 
Mare grijă, în lupta cu CS U Craiova, Dinamo poate pierde nu numai un meci, dar și pe Contra, ca antrenor în sezonul următor! De aceea, ale aleo... Duminică va bate Dinamo!

DOAR DINAMO BUCUREȘTI!





Articol scris de : Ranete Aurora

[endtext]

Comentarii