Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Asteptam prima victorie si stadionul cuvenit

[starttext]







Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.



Cu o peluză plină de fani înfocați, care au venit să-i susțină pe băieți, din primul minut, până în ultimul minut, și cu un mesaj, care nu poate rămâne neobservat, acest mesaj a fost împânzit astăzi pe aproape  tot  stadionul, și care se află în mintea tuturor dinamoviștilor: “VREM STADION FĂRĂ PISTĂ”!!!
    Însă, din păcate, prima repriză a fost una slăbuță și în unele momente chiar plictisitoare, deoarece ambele echipe  și-au dorit foarte mult  să nu piardă acest meci, practicând pe alocuri un joc pragmatic. Ne-am creat prea puține ocazii de gol, ca urmare, nu am avut niciun șut pe poartă, în această primă repriză. Singura ocazie mare,  au avut-o cei de la Craiova, prin Ivan, care a ratat singur cu Penedo, după o greșeală de plasament a lui Romera.
    În a doua repriză, baieții au ieșit foarte motivați de la cabine, fiind mult mai agresivi și având acea atitudine care ne-a adus în Play-Off. În această repriză ne-am bătut joc  efectiv de toate fazele fixe, pe care le-am avut… Am avut undeva la 9 cornere și vreo 7-8 lovituri libere, majoritatea executate foarte prost de Nistor, chiar în primul om. Consider că, dacă eram puțin mai atenți și concentrați, puteam să fructificăm, măcar una dintre ocaziile avute și să ieșim victorioși de pe teren.
    Un aspect ce aș dori să-l menționez este că odată cu venirea lui Contra, defensiva noastră a căpătat o altă imagine, de la echipa care își lua gol în aproape fiecare meci și care era învinsă de Gaz Metan cu 4-0, a ajuns acum să fie defensivă, care a încasat doar 2 goluri în ultimele 6 meciuri, ambele fiind din penalty.
    Acum, avem o defensivă solidă, avem jucători motivați, avem o înțelegere perfectă între conducatori, antrenor și jucători, noi fanii suntem alături de echipă, mai rămâne doar să câștigăm meciurile rămase și să ne primim STADIONUL CUVENIT, FĂRĂ PISTĂ!!!!



Articol scris de : Alex Mesu

sursa photo : www.facebook.com/FCDinamoOfficial




[endtext]

Comentarii