Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo va avea altă față în derby-ul cu FCSB, crede Bratu, care trage un semnal de alarmă. Ce le transmite fostul atacant "câinilor". Asta ar trebui să-i motiveze

[starttext]




bratu




Dinamo a pierdut Cupa României, după înfrângerea cu CSU Craiova și se pregătește pentru marele derby, de dumunică, cu FCSB. Florin Bratu știe unde au pierdut elevii lui Contra și ce vor avea în plus cu cu roș albaștrii.


Florin Bratu îți dorește ca Dinamo să continue seria meciurilor fără înfrângere în fața rivalilor roș albaștrii.

"E foarte important acest lucru, ar trebui sa fie foarte important pentru jucatori si sper sa continue pe aceasta linie, să nu piardă împotriva lor, ba din contră, să câștige. Să nu uităm că la Craiova, Dinamo a avut probleme de lot, cel puțin 3 jucătoi importanți, mă refer la Nemec, Bawab și Palic care nu au putut juca, lucru ce s-a simțit în teren. Cupa este o altă competiție, acum este un meci de campionat și ar trebui să se motiveze singuri. Aici nu mai intervine foarte mult antrenorul. Când joci un astfel de meci, ar trebui să te motivezi tu, să te poți concentra și să demonstrezi pe teren", a declarat Florin Bratu la Dolce Sport.

Fostul atacant al lui Dinamo îi ia apărarea lui Patrick Petre, unul dintre jucătorii care au ratat de la punctul cu var, ajutâmndu-i, practic, pe olteni să se califice în semifinlele Cupei României.

"Patrick, la Craiova, atunci cand a intrat nu a facut un meci rau, s-a miscat destul de bine, dar ratand acel penalty, usor lumea si-a facut o impresie greșită despre el. Este un baiat cu calitate si sper ca antrenorul sa ii mai acorde șanse, in continuare", a mai spus Florin Bratu.


sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii