Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănciulescu îl presează pe Negoiță: ”Trebuie să facem un efort, să fim pe aceeași lungime de undă cu Contra”

[starttext]







Dinamo vrea cu orice preț să-l păstreze pe Cosmin Contra și din vară. Adrian Mutu a declarat după meciul cu Viitorul că va negocia cu tehnicianul când se va întrerupe campionatul pentru meciul echipei naționale cu Danemarca.

Directorul sportiv al clubului din Ștefan cel Mare îi transmite lui Ionuț Negoiță să facă orice efort pentru a-l păstra pe Contra la echipă. Ionel Dănciulescu este de părere că Dinamo ar trebui să-i satisfacă pretențiile financiare tehnicianului de 41 de ani.

”Cosmin este gata de negocieri, dar trebuie să fim și noi gata. Trebuie să facem și noi anumite eforturi și să ajungem pe aceeași lungime de undă cu ceea ce-și dorește Cosmin”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Actualul antrenor al ”câinilor” a spus și el zilele trecut e că este pregătit pentru negocieri și speră ca și clubul să fie.

Dănciulescu a vorbit la Fotbal Club, de la Digi Sport, și despre șansele echipei sale la titlu.

”Ca să sperăm la campionat trebuie să câștigăm următoarele două meciuri. Banii sunt la zi, pe 15 a intrat salariul”, a mai spus Dănciulescu.

În acest weekend, Dinamo va juca cu CS U Craiova în etapa a doua a play-off-ului, urmând ca runda următoare să întâlnească fcsb.


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii