Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prezența lui Contra se simte! Dinamo are cea mai bună posesie, 54,5%

[starttext]







Venirea lui Cosmin Contra a transformat Dinamo și, chiar dacă gruparea ”alb-roșie” nu a înscris în cele două etape disputate în play-off, are cea mai bună posesie, 54,5%, fiind urmată la acest capitol de Astra și Steaua, anunță site-ul oficial al LPF. La capitolul numărul de ocazii, Viitorul lui Hagi e prima.


”La finalul etapei a 2-a din play-off, conform secţiunii "Liga 1" de pe www.lpf.ro, Dinamo este echipa cu cea mai bună posesie dintre cele șase care luptă pentru titlu, cu o medie de 54,5 %. Gruparea "alb-roşie" este urmată de Astra şi FC Steaua, ambele cu o medie de 53,5 %.

În ceea ce priveşte numărul de ocazii din play-off, Viitorul a înregistrat în cele două jocuri o medie de 11 ocazii / meci, apoi Dinamo 10,5 ocazii / meci şi FC Steaua 10 ocazii / meci. Nu în ultimul rând, trebuie notat şi faptul că Dinamo este echipa care a beneficiat de cele mai multe cornere, în medie șapte lovituri de colţ / meci.

În play-out, după disputarea rundei a 2-a, diferenţa dintre ultimele șase clasate s-a redus la doar opt puncte, ceea ce promite o luptă foarte interesantă pentru salvarea de la retrogradare. Marea câştigăroare a etapei poate fi considerată Poli Timişoara, echipă care s-a impus în faţa celor de la FC Voluntari şi se poziţionează pentru întâia oară deasupra liniei care asigură şi la anul prezenţa în principala competiţie internă.

La capitolul cifre rotunde, consemnăm meciul 400 jucat de Pandurii în Liga 1 Orange, a 450-a înfrângere a Stelei în campionat, precum şi a 50-a prezenţă pe teren pentru Apostol Popov şi a 100-a pentru Neluţ Roşu.

De asemenea, este de notat și debutul lui Paul Păcurar (Pandurii), el fiind cel de-al 98-lea jucător pentru care ediţia curentă înseamnă şi prezeţa în premieră în Liga 1 Orange”, se arată pe lpf.ro.




sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii