Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florentin Petre a vorbit după ultimul derapaj al fiului său: "Cred că din această cauză a băut"

[starttext]









Patrick Petre, Alin Dudea, Ionuț Nedelcearu și Vlad Olteanu sunt cei 4 dinamoviști din lotul echipei de tineret, care au consumat alcool în avion și au fost excluși din lot. După ce FRF a anunțat decizia pe site-ul oficial, iar mai multe nume importante din fotbalul românesc au vorbit despre acest caz, a venit și rândul lui Florentin Petre să comenteze situația.

Fostul internațional a recunoscut că fiul său și ceilalți trei dinamoviști au greșit, însă a încercat să ofere și o explicație pentru comportamentul tinerilor jucători legitimați la Dinamo.

"Din ce știu eu sigur, Patrick, Dudea și Nedelcearu au frică de avion, cred că și din această cauză au făcut acel gest, regretabil de altfel. Curios este că doar cei de la Dinamo sunt scoși în față, doar ei sunt trași la răspundere. Au mai fost zeci de cazuri cu jucători sau cu conducători care au mai consumat pe avion. Oricum, asta nu-i scuză pe cei patru, puteau să stea liniștiți în autocar, am înțeles că ar fi zis ceva, din ce am citit. N-am luat legătura cu Patrick, are telefonul închis, vom vorbi la București", a declarat, pentru gsp.ro, Florentin Petre.

Clubul Dinamo a reacționat rapid și a decis să-i trimită pe Petre, Nedelcearu și Dudea la echipa a doua. De asemenea aceștia vor fi și sancționați financiar, așa cum se va întâmpla și cu Vlad Olteanu, fotbalist împrumutat de Dinamo la Sepsi Sf. Gheorghe. Florentin Petre i-a luat totuși apărarea mijlocașului ofensiv în vârstă de 18 ani, spunând că se exagerează în cazul său, mai ales din cauza numelui pe care îl poartă.

"Au greșit, să-și asume responsabilitatea! Nu se poate așa ceva, mai ales la echipa națională. Am înțeles că a fost ziua de naștere a lui Olteanu, dacă voiau să bea un pahar de vin puteau s-o facă alături de toți cei de la echipă. Cum făceam și noi, de altfel. Ăștia mici au fost mai euforici, au luat-o mai devreme, n-au mai așteptat să ajungă la hotel. Nu pricep de ce Patrick e scos mereu în față, certat mereu, mai ales că el nu bea. Dacă a băut, a făcut-o cu colegii lui, n-a fost niciodată învățat să fie trădător sau "sifon". Au greșit, vor plăti! Și-ar trebui să fie apreciați pentru ceea ce fac pe teren" a concluzionat fostul căpitan al lui Dinamo.



sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii