Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic se ia de Patrick Petre după scandalul de la națională: "El nu înțelege"


[starttext]







Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu se află în centrul unui scandal pentru că au băut alcool în avionul care ducea naționala de tineret a României în cantonamentul din Spania. Vezi detalii.

Mircea Rednic, fost antrenor al lui Dinamo, îi cunoaște foarte bine pe cei 4 și l-a criticat dur pe Patrick Petre, despre care a spus că i-a creat probleme sezonul trecut. Mai mult, fostul antrenor e ironic cu Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo.

"Se vede școala lui Răduță. Se vede mâna lui. I-a crescut în spiritul fotbalului și al sportului românesc. ;)

Sunt tineri. În afară de Petre, nu am avut probleme cu niciunul, nici cu Dudea și nici cu Nedelcearu. Iar Olteanu m-a surprins prin ce a făcut.

Nu știu ce se întâmplă cu Petre. El are calitate, dar nu ajunge asta. Toată lumea îl promovează pe el, dar el nu înțelege ce șansă i se oferă. Așa nu va ajunge niciodată.

Îmi pare rău pentru el. Are valoare, dar nu ajunge. Am văzut jucători mai talentați ca el, care nu și-au văzut de treabă și care și-au ratat cariera", a spus Rednic pentru GSP.RO.

Citește și: EXCLUSIV Primele măsuri la Dinamo! Adunare de urgență la Brașov: sancțiuni pentru cei 4 jucători beți de la națională!





sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii