Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine va arbitra meciul CS U Craiova - Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României


[starttext]





Arbitri




Iulian Dima şi Ovidiu Haţegan vor arbitra la centru meciurile CS Mioveni - FC Voluntari şi CS U Craiova - Dinamo Bucureşti, de miercuri, în sferturile de finală ale Cupei României, notează site-ul frf-cca.ro.


Ovidiu Haţegan, în vârstă de 36 de ani, este cel mai bine cotat arbitru român. Haţegan a arbitrat atât în competiţiile interne, cât şi în cele internaţionale. A condus la centru partide jucate la nivel de club, în Europa League şi Liga Campionilor, şi la nivel de echipe naţionale, la Euro 2016, la Jocurile Olimpice, precum şi în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

CS Mioveni - FC Voluntari, 29 martie, ora 18.30, stadion "Orăşenesc", Mioveni (Dolce Sport 1)
Arbitri: Iulian Dima (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Gabriel Bârjac (Zalău); rezervă: Alexandru Tudor (Bucureşti).
Observatori: Stan Prodan (Alexandria), Sorin Cojocaru (Bucureşti).

CS U Craiova - Dinamo Bucureşti, 29 martie, ora 21.30, stadion "Municipal", Drobeta-Turnu Severin (Dolce Sport 1)
Arbitri: Ovidiu Haţegan (Arad), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti), Ciprian Paraschiv (Iaşi).


sursa : www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii