Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Câinii Roșii, încă un pas pentru un trofeu: nu vrem prazul la pachet!

[starttext]






Câinii Roșii fac azi încă un pas pentru primul titlu: Cupa României și pe scurt: "Nu vom pleca acasă, cu prazul la pachet!"


Jucăm cu FC U Craiova în sferturile Cupei României. Azi nu mergem pe dictonul “pierdem sau câștigăm important este să luptăm”! Avem un meci decisiv într-o competiție pe care am fost foarte aproape să o câștigăm în sezonul trecut.
Avem 13 trofee Cupa României: 1959, 1964, 1968, 1982, 1984, 1986, 1990, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2012.


Întâlnim CS U Craiova pentru a treia oară în ultima lună, o echipă care joacă cu noi, cu miza unui derby. În primul meci, în sezonul regulat, am învins-o jucând agresiv, dar miza era mare: calificarea noastră în play-off. În al doilea meci, aflați deja în play-off, am făcut egal acasă întrucât ne-a lipsit construcţia fotbalistică: preluări defectuoase și greșeli elementare, la primirea mingii, precum și multe faze fixe nefructificate.


"Nu va fi uşor, ei joacă pe teren propriu şi cred că sunt favoriţi, dar noi vom merge pentru a face totul pentru a ne califica. Am avut un mini stagiu de pregătire la Braşov, unde am lucrat foarte bine din toate punctele de vedere, mai ales că vine o perioadă cu multe meciuri şi nu vom avea timp să facem prea multe antrenamente", a declarat Cosmin Contra într-o conferinţă de presă.


Tehnicianul lui Dinamo şi-ar dori să repete câştigarea Cupei României, ca în 2013: "Mi-ar plăcea să repet acea performanţă de la Petrolul aici, la Dinamo. Craiova joacă un fotbal de atac, un fotbal total şi am încercat să pregătim cât mai bine acest joc. Sperăm să ne prezentăm cât mai bine şi să jucăm aşa cum am făcut-o când i-am bătut cu 2-1 în campionat", a mai spus Contra.


Guriță, un antrenor dur, cere sacrificii și agresivitate câinilor, îi aruncă în luptă, îi monitorizează, dar nu este suficient. Câinii trebuie să aibă un joc adecvat ritmului impus de Contra și să “muște” o victorie, vitală pentru calificarea în semifinalele Cupei României. Și mai trebuie să nu luăm gol, performanță greu de atins, fără Penedo în poartă, dar nu imposibilă.


Azi vom lupta, întrucât Dinamo are șanse reale sub brațul de fier al lui Cosmin Contra! De ce? Pentru că nu trebuie să mai trăim din amintiri, ultima apariție în competițiile europene, fiind în Liga Europa 2012-2013, play- off. Trebuie să mai aducem trofee în vitrina clubului!


Fanii dinamovişti își fac de fiecare dată datoria, cântă alaturi de echipă, acasă și în deplasare, încercând să-şi motiveze echipa și s- o poarte spre victorie! SUNTEM DINAMO, deci să mai facem un pas pentru primul trofeu la îndemână: Cupa României!

DOAR DINAMO BUCUREȘTI!

sursa photo: Octavian Cocolos Photography ( FCDinamoOfficial )


 Articol scris de: Ranete Aurora


[endtext]

Comentarii