Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Comunicatul oficial al lui Dinamo în cazul jucătorilor care au băut la naționala Under 21! Ce măsuri va lua clubul

[starttext]








Scandal uriaș la naționala Under 21. Patru dintre jucătorii convocați de Daniel Isăilă pentru cantonamentul din Spania, Patrick Petre, Alin Dudea, Ionuț Nedelcearu și Vlad Olteanu, au consumat alcool în avion, motiv pentru a fi excluşi din lot de noul antrenor al naționalei de tineret. Toți cei patru jucători aparțin de clubul Dinamo.

Conducerea clubului din șoseaua Ștefan cel Mare a reacționat după acest incident și a luat măsuri împotriva jucătorilor indisciplinați. Petre, Nedelcearu și Dudea au fost trimiși la echipa a doua, iar alături de Olteanu, care este împrumutat la Sepsi Sf. Gheorghe, vor fi sancționați și financiar.

”În urma abaterilor disciplinare confirmate de Federația Română de Fotbal la reprezentativa Under 21 a României, fotbaliștii dinamoviști Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea se vor pregăti alături de echipa secundă a clubului din Ștefan cel Mare până la o decizie ulterioară.

De asemenea, cei trei jucători dinamoviști și Vlad Olteanu, transferat temporar la divizionara secundă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vor fi sancţionaţi și financiar.

FC Dinamo București nu tolerează astfel de acte de indisciplină, iar orice abatere asemănătoare ulterioară va fi sancţionată şi mai drastic”, se arată în comunicatul publicat de clubul din șoseaua Ștefan cel Mare pe site-ul oficial.

După excluderea celor patru dinamoviști, Isăilă a rămas cu 21 de jucători la dispoziție, pentru cantonamentul din Spania.


sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii