Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu nu e de acord cu Cosmin Contra: "Ar trebui să fim mai toleranți"

[starttext]









Florin Bratu, antrenorul de la echipa de juniori republicani a lui Dinamo, le-a luat apărarea jucătorilor dinamoviști care au săvârșit acte de indisciplină în avionul ce transporta naționala U21 în Spania. 

Fostul atacant al "câinilor" consideră că cei trei jucători ar trebui reprimiți la prima echipă de către Cosmin Contra.

"Ei s-au antrenat astăzi cu mine și am avut o discuție cu ei. Erau foarte afectați de ceea ce s-a întâmplat, le-am mai dat și eu un sfat. Au admis că au greșit și sunt foarte conștienți că acum trebuie să o ia de la capăt. Ei și-au făcut un renume la prima echipă a lui Dinamo și vor să și-l apere.

De mâine se vor duce la echipa a doua, sâmbătă vor juca la Tulcea, iar după, Contra urmează să ia o decizie, dacă îi va rechema la prima formație sau vor continua la echipa a doua. Cert este că sunt foarte afectați de acest lucru.

Eu i-am întrebat dacă și-au cerut scuze în fața antrenorilor și jucătorilor din Spania și mi-au zis că da. Acum, fiecare e supus greșelii. Ei sunt la o vârstă la care sunt multe tentații și cred că ar trebui să fim mai toleranți", a declarat Florin Bratu, la TV Digi Sport.


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii