Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra: "Doar victoria contează, dacă vrem să ne batem la primele două locuri! E un meci crucial pentru noi"

[starttext]








Dinamo şi Craiova au început play-off-ul cu câte un egal fără goluri, cu Viitorul şi, respectiv, Astra, iar duminică seară se vor întâlni la Bucureşti. Antrenorul "câinilor", Cosmin Contra, a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat duelul cu oltenii, pe care i-a învins ca antrenor al roş-albilor în sezonul regulat, scor 2-1.


Contra crede că victoria este vitală pentru lupta la primele două locuri. În caz contrar, roş-albii se vor bate pentru locul 3.

"E un meci crucial pentru noi şi cred că şi pentru Craiova. E o finală, cum sunt toate în play-off. Jucăm acasă, cu suporterii lângă noi şi sperăm să câştigăm. Nu va fi uşor, Craiova e o echipă extraordinară, cu un fotbal plăcut. Trebuie să fim foarte foarte concentraţi dacă vrem să câştigăm acest meci.

Doar victoria contează. Nu mă mulţumesc cu un rezultat de egalitate. E prima dată când particip la un play-off şi e interesant. Sunt numai finale, e foarte interesant. Orice punct sau puncte pierdute îţi iau din şansele de a câştiga campionatul sau de a merge în Champions League.

Se pot întâmpla multe în cele 9 etape rămase din play-off. Din păcate, noi nu depindem de noi, dar dacă vrem să fim în faţă şi să ne batem la titlu trebuie să facem mai puţini paşi greşiţi decât echipele care sunt în faţa noastră.

Cine pierde, dacă pierde cineva, e clar că are şanse mult mai mici de a termina pe primele două locuri. Distanţa faţă de locul 3 nu e foarte mare şi ne-am putea gândi la un loc 3. Dacă vrem să ne batem la primele două locuri, e important să câştigăm mâine", a declarat Cosmin Contra.

Dinamo - CS U Craiova e duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. 



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii