Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Bumba, jucătorul lui Dinamo, a vorbit despre clubul alb-roșu și despre ce s-a schimba de la venirea lui Cosmin Contra pe banca "câinilor".

[starttext]






Claudiu Bumba, jucătorul lui Dinamo, a vorbit despre clubul alb-roșu și despre ce s-a schimba de la venirea lui Cosmin Contra pe banca "câinilor".

"Sunt sigur ca vom face o părtida bună contra celor de la CSU Craiova și împreună cu suporterii sperăm să căștigăm și să ne apropiem de locurile fruntașe. Pentru noi, meciul de mâine este ca o finală. Fară cele 3 puncte va fi foarte greu să mai ajungem echipele din față. Sperăm să căștigăm cât mai multe meciuri în play-off.

Obiectivul nostru este să fim în primele două locuri, dar avem mare nevoie de cele trei puncte mâine și fără ele va fi foarte greu. Important este ca noi să ne facem jocul nostru și, dacă vom avea aceeași atitudine și aceeasi mentalitate pe care ne-o transmite Mistereu, zic că nimeni nu o să ne stea în față. Chiar dacă toate echipele sunt foarte bune.

Împreună cu suporterii, care ne vor împinge de la spate, sperăm să facem un joc bun și să câștigăm cu CSU Craiova", a spus Bumba la conferința de presă.

Dinamo - CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30, și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV




sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii