Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra nu se joacă! Pune condiții dure pentru prelungirea contractului: "De ele depinde rămânerea mea"

[starttext]







Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, și conducerea echipei vor începe negorcierile pentru prelungirea contractului, care expiră în vară.

Contra a vorbit despre înțelegerea cu echipa alb-roșie și a dezvăluit ce vrea pentru a semna un nou contract cu Dinamo.

"Este posibil să semnez prelungirea. Sunt multe lucruri de stabilit în vara. Vom vedea ce condiții sunt și de ce are nevoie echipa. Dacă vom ajunge la un comun acord, rămân cu cea mai mare plăcere.

Dar depinde de buget și de ce obiective se impun. Trebuie să facem transferuri și să îmbunătățim infrastructura. La o echipă nu contează doar salariile, ci și celelalte lucruri ce țin de dezvoltare. Rămânerea mea depinde de trofee sau de alte obiective", a spus Contra la TV Sport ro.


sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii