Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






La cratiță, cât și pe stadion, împreună ne-ar fi mai ușor!

[starttext]



Intrare libera pentru femei si copii



Un sport pentru bărbați, pe care il urmăresc femeile! De ce? Pentru că fotbaliștii actuali joacă fotbal ca fetele: nu șuteaza pe cadrul porții, nu centrează cu efect, nu dau pase de gol, nu au condiție fizică și nici nu le plac schemele de joc! Și mai stau și în fața oglinzii, pentru că vor să arate ca “misterii”!


Liga 1 play-off, se desfășoară, cu sau fără stadion… Vin bărbații la stadion cu soțiile și copiii! Vin băieții cu prietenele… Sau vin “fetilii” singurele, se așează în tribună și privesc atât meciul, cât  si “touchscreenul”  telefonului... Și nu e nimic rău în asta, pentru că sunt acolo alături de echipa de suflet, mai fac și un selfie! E o alegere mai bună decât cea de a merge în cluburi sau cafenele: hai pe stadion!


Un sport pe care îl practicau înainte doar bărbații, acum îl putem juca și noi femeile. Putem admira marile campioane, gen Arsenal Ladies! Dar e departe visul de a exista vreodată… Dinamo Ladies!


În schimb, femeile, prezintă știri din fotbal, scriu cronici, critică sau admiră fotbaliștii, cataloghează profesionalismul antrenorilor sau inechitatea arbitrajului! Și da, mergem, și la cratiță! La cratiță, mai merg și bărbații, nu este o rușine să gătești bine, este chiar o calitate!


Și suntem fericite că un sport pentru bărbați, îl urmărim și noi, femeile! Și mulțumite că nu ne-ați fixat un procent de acces și de participare, ca în politică sau în management!


Haideți fetelor pe stadion! Știm și noi să fluierăm, să cântăm și să strigăm, chiar și “în pana lor”! Avem galerie, avem coregrafie recunoscută în toată Europa! SUNTEM DINAMO și pentru asta, cerem și un stadion confortabil, pentru noi, pentru copiii și pentru familiile noastre! 


Un articol puțin feminist, dar scuzați-ne, este pentru o cauză nobilă: 
VREM STADION! 
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!



Articol scris de : Ranete Aurora


sursa photo : www.fcdinamo.ro

[endtext]


Comentarii