Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Câinii Roșii au ratat un trofeu, dar iși ascut colții pentru play-off!


[starttext]









Câinii Roșii au fost eliminați din competiția Cupa României. Suntem supărați, dezamăgiți, dar nu descurajați, pentru că nu suntem suporteri de rezultat. 
Iar ne întoarcem la dictonul “pierdem sau câștigăm important este să luptăm”! Am ratat calificarea și rămânem cu cele 13 trofee ale Cupei României. Poate că la anul vom putea să aducem acest trofeu în vitrina Clubului. 


Împortant este că nu am încasat gol, nici în timpul regulamentar de joc și nici în prelungiri, performanță atinsă, nu în mod expres din strategia de apărare, ci datorită prestației fără cusur a portarului Vytautas Černiauskas, declarat de departe “omului meciului” pentru Dinamo. 



Câinii nu au avut un joc adecvat ritmului impus de Contra, dar față de acum 6 luni, am fost mai buni. Nu ne-a lipsit construcţia de joc, dar au fost preluări defectuoase și multe ratări. Lipsa lui Nemec, nu a fost suplinită de nici unul dintre cei trei: Petre, Bumba sau Popa. A lipsit și Palic. Tehnicianul lui Dinamo a pregătit acest joc, dar jucătorii care au bătut 11 metri puteau fi alții?! Adică unii care să nu rateze?! 


Nu faptul că au ratat doare, ci modul în care au tras peste poartă… Loviturile de departajare sunt la mâna norocului… Ce să facem cu tinerii noștri, care nu exersează loviturile de la 11 metri?! Hanca a postat pe facebook cum exersează loviturile în pregătirea pentru Națională, dar oare ceilalți au exersat în vederea pregătirii acestui meci?! Nu cumva, nu ne vedeam ajunși la loviturile de departajare, ci ne visam  învingători în timpul regulamentar?!



Și a mai fost dezavantajul că ei au jucat pe teren propriu, având publicul majoritar și numeros. Oare cum ar fi fost pe Arena Națională?! Oare cum ar fi fost dacă eram mai mulți suporteri alături de câini, la Severin, am fi alimentat "rezervorul" echipei?! 



Un dezavantaj pentru noi, ca echipă cu galerie, este acela că acceptăm meciuri programate în cursul săptămânii, neputând fi alături de echipă, uneori nici acasă, dar mai ales în deplasare. Oare de ce acceptăm să jucăm în ziua Paștelui, cu Viitorul, zi în care românii serbează o mare sărbătoare religioasă?!


Fanii dinamovişti, cam puțini de data aceasta… au cântat alături de echipă, în deplasare, dar nu au văzut o victorie, ci o înfrângere la loteria loviturilor de departajare… Ne intrebăm dacă Palic, Nemec, ar fi schimbat norocul? Nu vom ști niciodată. Dar știm un lucru: SUNTEM DINAMO, mai sunt două trofee la îndemână! Să luptăm pentru ele.
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Articol scris de: Ranete Aurora

sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii