Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii și-au definitivat un stagiu de pregătire. Unde îi duce ”Guriță”

[starttext]









Directorul sportiv al ”câinilor”, Ionel Dănciulescu, a anunțat că lotul dinamoviștilor va pleca în această după-amiază la Brașov pentru un stagiu de pregătire prevăzut până vineri.


Echipa din Ștefan cel Mare se va instala în această seară în Brașov, în timp ce Cosmin Contra va conduce zilnic câte două ședinte de pregătire programate la ora 10:30 și la ora 16:30, pe stadionul ”Forex”.

Din lotul lui ”Guriță” nu vor face parte jucătorii convocați la loturile naționale: Sergiu Hanca (România), Adam Nemec (Slovacia), Penedo Cano (Panama), Thaer Bawab (Iordania), Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea (România U21) se vor alătura lotului dinamovist în cursul săptămânii viitoare.

Lotul dinamoviștilor pentru stagiul de pregătire la Brașov:
Vytautas Cerniauskas, Iustin Popescu, Mihai Eșanu (portari), Romera Navarro, Laurențiu Corbu, Mihai Popescu, Claude Dielna, Luka Maric, Vlad Georgescu, Steliano Filip, Maximiliano Oliva (fundași), Antun Palic, Azer Busuladzic, Dan Nistor, Claudiu Bumba, May Mahlangu, Ionuț Șerban, Andrei Tîrcoveanu, Danu Spătaru, Alexandru Dulca, Raul Drugă (mijlocași), Vitor Ferreira Rivaldinho, Daniel Popa, Gabriel Cotoară (atacanți).

După remiza de pe Arena Națională, Cosmin Contra a răbufnit la adresa lui Gigi Mulțescu, după ce antrenorul oltenilor s-a legat de arbitrajul lui Marius Avrem și a spus că adversarii nu meritau punctul obținut. La finalul jocului, antrenorul dinamoviștilor a mai zis că e nemulțumit de jocul băieților săi și consideră că aceștia au tratat prea ușor fazele importante.

Hristo Zlatinski s-a ales cu o accidentare la gleznă care l-ar putea scoate din circuit pentru mai multe săptămâni, deși Palic, cel care l-a faultat, i-a făcut în repetate rânduri semn să se ridice mai repede, încercând să-i transmită că lovitura nu a fost atât de puternică.





sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii