Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Oda jurnalistului sportiv.

[starttext]






Dupa parodia fotbalistică Viitorul-FCSB (apropos, Viitorul va bate și in retur, ca să ramână scris) invitații DigiSport s-au întrecut în explicații hilare despre cum portarul naționalei Niță se poate afla într-o zi mai nefastă astfel încât sa ia doua goluri - unul stupid, altul imposibil - dintr-un unghi apropiat de 0°. Ilie Dumitrescu ne-a spus ca Hagi “a mutat, a învăluit, reacție, randament” etc. iar pentru Duckadam (candva apărător a 4 lovituri de departajare) e normal ca portarii să aibă zile mai slabe. Regele și Reghele au declarat în cor că nu comenteaza arbitrajul (fereasca sfantul sa fi luat Tamaș roșu în minutul 17 contra lui Dinamo, că doar despre arbitraj ar fi comentat).

Pe stadion petardele sunt interzise, n-ar trebui interzise și în presă? Sunt puțini jucători de fotbal care ajung dupa retragere la nivelul unui Cornel Dinu, decor charismatic și contondent în studiourile TV, după ale cărui declarații explodează vizitele pe site-urile DEX online. Pe gsp.ro pagina echipei Dinamo e plina cu cele spuse de meme sau gigi despre.. orice. De ce intereseaza pe cineva de pe pagina aia despre posibilul transfer al lui Deac la FCSB? Sport.ro sunt și mai penibili, la rezumatele text ale meciurilor FCSB cu orice altă echipă există prezentarea grafică doar a FCSB-ului și distribuire pe rețele de socializare doar a golurilor acestora, în timp ce adversarii nici nu există. 

Explicațiile sunt simple – există două posibilități: ori cineva are interes să provoace enervarea adversarilor FCSB și execută contra cost astfel de “erori”, ori ziariștii celor două publicații nu au habar de meseria lor. 

Profesionismul PRO TV a fost demonstrat cu ocazia meciului 
FCSB - Manchester City - când faceau tot posibilul sa nu apară pe ecrane vreo bucațică din tribuna enormă pe care scria DOAR DINAMO BUCUREȘTI. Comentatorul? "Victima unei păcăleli balcanice", zise înțeleptul, încercând să definească ceea ce vedea și nu intelegea. Abia dupa o ora, cand deja toate rețelele de socializare și site-urile de sport din toata lumea erau pline de poze cu farsa secolului, au schimbat și ei macazul, dându-și seama că nu e bine sa te contra vântului. Păi cum? Avem exclusivitate asupra transmisiei la TV și suntem ultimii care punem știrea? Înțelegem teama de a nu-l supara pe nea' gigi, dar totuși, sa pierzi prim-planul într-o știre care a făcut înconjurul planetei și care practic îți aparținea, înseamnă să fii deosebit de prost, indiferent de câți bani primești pentru asta.

În încheiere recomandăm publicului dinamovist să-și selecteze cu atenție sursele de informație. Noi - cei care scriem aici - nu suntem subiectivi pentru ca nu suntem plătiți ca să fim, și nici nu vrem asa ceva. Suntem dinamoviști și suntem îndreptățiți sa privim lucrurile din punctul nostru de vedere. Știrile false, insinuarile, comentariile cu tentă pot fi urmărite și indexate. Demisia - în urma rezultatelor slabe - o poate cere nu doar cel care-și cumpără bilet la meci ci și cel care-și cumpără un ziar sau platește abonamentul la cablu.  








Articol scris de : Robert Mihai Muntean


sursa photo :  www.oddee.com


[endtext]

Comentarii