Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Alb-roşii vor juca şi pentru Marian Cozma













Partida retur Dinamo Bucureşti – Sporting Lisabona, din cadrul play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin, programată joi, de la ora 20:00, s-a transformat într-un eveniment grandios. Capacitatea arenei a fost mărită, iar nume mari vor fi prezente la acest meci, în care trupa din Ştefan cel Mare va încerca să se califice în premieră în optimile de finală. Mai mult, băieţii lui Constantin Ştefan vor juca şi în memoria lui Marian Cozma. La 10 ani de la dispariţia fulgerătoare a lui „Păsărilă”, alb-roşii vor trage pentru a aduce Veszprem la Bucureşti, cel mai probabil adversar în optimile de finală.


Jocul doi dintre Dinamo şi Sporting se reia de la scorul de 31-32. Ambele formaţii trag însă mari speranţe că se vor califica mai departe, iar statistica le ajută în acest sens. Campioana României nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în Europa în acest sezon. De partea cealaltă, portughezii au câştigat patru din cele cinci partide susţinute în deplasare, iar eşecul cu Silkeborg a fost la limită, 28-29.

Toţi jucătorii din Ştefan cel Mare sunt apţi, iar dacă se vor califica în optimile de finală, pentru fiecare în parte ar reprezenta o premieră. Niciun component al echipei nu a ajuns la acest nivel în Liga Campionilor. Vitaly Komogorov este singurul care are în palmares o participare în turneul Final Four al Cupei EHF. Dinamo va juca pentru a ajunge în optimile de finală ale Ligii Campionilor, performanţă pe care a mai atins-o doar HCM Constanţa în ultimii 25 de ani la masculin, dar şi în memoria lui Marian Cozma. Cel mai probabil adversar ar fi Veszprem, iar alb-roşii vor să-i comemoreze memoria aşa cum se cuvine la 10 ani de la dispariţie.

Sala are mai nou 2.200 de locuri pe scaune

Interesul este major pentru această partidă. Bilete nu se mai găsesc de o bună perioadă de timp. Mai mult, conducerea clubului a decis să mărească capacitatea sălii cu această ocazie. Astfel, în spatele porţilor au fost montate tribune retractabile, cadru care va asigura un plus de spectacol, din punct de vedere al imaginii. Astfel, capacitatea arenei „Dinamo” a ajuns la 2.200 de locuri.

Având în vedere importanţa momentului, nume grele şi-au anunţat deja prezenţa la meci. Echipa de fotbal împreună cu Mircea Rednic, Mircea Lucescu, Florin Răducioiu, Claudiu Vaişcovici şi Simona Halep au confirmat că vor fi în tribune la ora jocului.

Un singur semn de întrebare au alb-roşii înaintea partidei cu Sporting, cum va rezista echipa la presiunea sălii, În finala Ligii Naţionale de anul trecut cu Steaua, când au avut o sală plină în spate, dinamoviştii au ratat oportiunitatea de a câştiga titlul pe teren propriu. În acest sezon a venit şi reversul medaliei, în sensul că sala a fost al 8-lea jucător la fiecare meci din Liga Campionilor, iar Dinamo a câştigat absolut tot, chiar de o manieră categorică partidele cu Wisla Plock şi Ademar Leon, cei mai redutabili adversari.

Ar mai fi de remarcat faptul că partida Dinamo – Sporting se va juca pe o suprafaţă nouă.








sursa: www.prosport.ro

Comentarii