Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Motivul pentru care May Mahlangu nu a revenit la Dinamo, deși și-a dorit asta













May Mahlangu şi-a dorit să revină la Dinamo după numai jumătate de sezon în Bulgaria, la Ludogorets Razgrad.

Mijlocaşul sud-african nu a confirmat la campioana Bulgariei, unde a jucat un singur meci ca titular, şi era gata să joace din nou pentru "alb-roşii".

"Câinii" i-au transmis însă că nu îi pot suporta salariul, considerat prea mare, astfel că Mahlangu a ajuns în Kazahstan, la Ordabasy Shymkent.

May Mahlangu mai putea juca doar pentru o echipă care nu a început un nou sezon
May Mahlangu a fost nevoit să meargă în Kazahstan şi pentru că a jucat deja pentru două echipe în acest sezon, Dinamo şi Ludogorets, şi putea merge doar la o echipă care a nu a început încă un nou sezon, cum este cazul lui Ordabasy, care joacă în Kazahstan în sistemul primăvară-toamnă.

Şi un alt fotbalist al lui Dinamo, croatul Ivan Pesic, a ajuns în această iarnă în campionatul kazah, la Şahtior Karagandy.







sursa: www.digisport.ro

Comentarii