Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Handbal | VIDEO | Dinamo - CSM Bucuresti 28-20 (16-6) Dinamo a surclasat CSM Bucureşti



Dinamo Bucureşti a învins CSM Bucureşti cu 28-20 într-un meci restanţă din etapa a 9-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Campioana României a dominat categoric liderul întrecerii interne până azi. Într-o altă partidă din etapa a 18-a, AHC Dobrogea Sud Constanţa s-a impus pe terenul Stelei cu 25-24 şi a urcat pe locul 1.

Dinamo a intrat tare în meci şi nu i-a dat nicio speranţă adversarei. Rămasă în urmă în clasament după ce s-a axat pe Liga Campionilor în prima parte a sezonului, echipa lui Constantin Ştefan nu avea decât varianta victoriei, pentru a mai spera la o clasare pe podium la finalul sezonului regulat. Cu un portar în mare formă, Saeid Heidaridad, şi cu un inter dreapta Amine Bannour de neoprit în atac, deşi a avut febră 40 de grade cu o seasă înainte, Dinamo a avut o prestaţie solidă, demnă de o echipă campioană. Încă de la pauză, gazdele s-au desprins la 10 goluri, scor 16-6. În partea secundă, diferenţa s-a mărit chiar şi la 12 goluri. Pe final, alb-roşii au redus motoarele, CSM Bucureşti a avut un portar mai inspirat, pe Andrei Lazăr, astfel că rezultatul s-a mai „strâns”, 28-20. În urma acestui meci, CSM Bucureşti a pierdut şefia clasamentului şi a „aterizat” direct pe locul 3.

AHC Dobrogea Sud Constanţa şi Potaissa Turda, echipele care erau la un punct distanţă, au câştigat jocurile din cadrul etapei a 18-a. „Delfinii” au obţinut chiar o victorie mare, 25-24 pe terenul Stelei. Potaissa Turda s-a impus fără probleme cu CSM Bacău, 35-26.

Astfel, clasamentul la vârf după aceste meciuri este acum cu Constanţa pe locul 1, cu 42 de puncte, urmată de Potaissa – 42 puncte, CSM Bucureşti – 40 puncte şi Dinamo – 36 puncte.

Tot azi, în cadrul etapei a 18-a, s-au mai desfăşurat partidele: Dunărea Călăraşi – CSU Suceava 30-24, HC Buzău – CSM Făgăraş 24-25, Minaur – Poli Timişoara 23-27.

Tot azi, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CSM Bucureşti a câştigat pe terenul echipei CSM Galaţi cu 30-20





sursa: TVR 1 HD
sursa: www.prosport.ro

Comentarii