Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Grecul lui Dinamo, dezvăluiri din derby-ul Salonicului
















"Ieri au jucat derby-ul cu PAOK. Este incredibil, este cu adevărat plăcut să joci în astfel de partide. Cred că toţi fotbaliştii îşi doresc să joace în astfel de partide.

Toată săptămâna se vorbeşte de acest meci. Pe stradă, peste tot, la televizor iar jucătorii înţeleg exect ce urmează, cât de important este acest meci.

Ai parte şi de presiunea din partea fanilor. Dacă câştigi este Dumnezeu iar dacă pierzi vei avea parte de presiune. Dar pentru mine, acesta este cel mai frumos moment din fotbal. Este incredibil să joci un atfel de meci.

Am avut multe poveşti spuse de jucători care au trăit momente grele.

Cel mai important moment pentru mine au fost cu siguranţă golurile marcate pentru Aris în Europa League împotriva Stelei Roşii Belgrad. Am marcat două goluri pentru Aris şi poate acesta a fost mai important moment dfin viaţa mea, nu din cariera mea. Din viaţa mea.

Era visul meu de când eram copil. Am fost fanul lui Aris şi am visat să marchez şi să joc pentru ei.

Am jucat împotriva lui (Răzvan Lucescu) pe când era antrenor la Xanthi iar acum la PAOK din ce am citit şi am văzut, cei de acolo îl respectă foarte mult pentru că este un antrenor foarte bun, lucrează foarte bine la PAOK şi crede-ma că este foarte dificil să lucrezi la un club ca acesta.







sursa: www.telekomsport.ro










Comentarii