Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Dinamo are jucători peste nivelul play-out-ului!" Dan Alexa laudă echipa formată de Mircea Rednic











Dunărea Călărași - Dinamo 0-0. Dan Alexa s-a arătat mulțumit de remiza obținută de echipa sa în fața celor de la Dinamo, chiar dacă Dunărea a avut mai multe ocazii de a marca.

"Am adus foarte mulți jucători noi, jucători care au experiență, care fac față la presiune. Mi-am asumat un risc pentru că nu e ușor atunci când dai afară 15 jucători și aduci 14 să poți să omogenizezi. Ai mare nevoie de meciuri bune la început, să nu pierzi, pentru a crește echipa. Nu am pierdut, dar aveam nevoie să câștigăm. Am dominat mijlocul terenului în prima repriză. Cred că una peste alta este un rezultat echitabil", a spus Dan Alexa la finalul meciului.

În tur, partida dintre Dinamo și Dunărea Călărași s-a terminat tot egalitate, scor 1-1. Dan Alexa a recunoscut că, în acest moemnt, Dinamo are un nivel de joc mai ridicat. În ciuda acestui fapt, dinamoviștii au ratat pentru al doilea an la rând calificarea în playoff.

"Am întâlnit Dinamo, o echipă cu jucători mult peste nivelul playout-ului. Dinamo este altă echipă față de turul campionatului și s-a văzut în multe momente ale jocului", a mai spus Dan Alexa.








sursa: www.digisport.ro

Comentarii