Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ei sunt jucătorii dinamovişti despre care Nistor spune că vor duce Dinamo ”acolo sus”












Dinamo a transferat masiv în această iarnă, dar cu toate acestea ”câinii” nu au reuşit să se califice în play-off. Dan Nistor spune însă că jucătorii aduşi de Mircea Rednic vor face diferenţa în sezonul viitor, atunci când Dinamo se va bate pentru trofee.

Mijlocaşul dinamovist încearcă să le insufle nou veniţilor spiritul dinamovist. “Încerc să le explic fiecărui jucăcor care a venit nou la echipă, ce înseamnă Dinamo. Chiar dacă nu am fost de mic la Dinamo, cred că sunt un dinamovist 100%, aşa voi rămâne toată viaţa mea, sper să le dau jucătorilor din spiritul meu de luptă, ce ştiu eu mai bine să fac pe teren.

“Începem să formăm o familie la Dinamo, ce nu a mai fost demult. Chiar dacă sunt mulţi străini, deja să îi dăm după noi. Avem anumite glume cu noi, ei nu se supără, asta ne dă speranţe că vom forma un grup unit şi o echipă puternică”, a spus Dan Nistor pentru site-ul Dinamo1948.

Nistor pune rămăşag pe trei dintre jucătorii aduşi de Rednic la echipă
”îmi place foarte mult Reda, Naser fundaşul stânga, chiar şi acest portar, fratele lui Mandanda, mi se pare o achiziţie reuşită, sunt băieţi buni şi sper să reuşească aici”, a mai spus Nistor.

Dinamoviştii încearcă să facă uitat acest sezon şi îşi direcţionează toată atenţia către sezonul viitor. “E un sentiment urât să joc al doilea sezon în play-out, sper să nu se mai întâmple acest lucru, să învăţăm din greşeli. Sper să câştigăm meciurile rămăse de disputat, să formăm o echipă puternică pentru sezonul viitor. Fanii au venit în număr foarte mare, chiar şi la Călăraşi, deşi nu mai aveam niciun fel de şansă, vreau să le mulţumesc pe această cale. Eu cred că fanii vor fi alături de noi, sunt suporteri minunaşi şi ţin la noi.

Sunt convins că ne vom bate la trofee, am încredere în Mircea şi în jucătorii aduşi, sunt sigur că vor mai veni jucători şi vom face treabă”, a spus Nistor.







sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii