Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu: ''Nu-mi trebuie aprobarea lui Iftime ca să comentez. Cine se scuză se acuză” 👊













Ionel Dănciulescu, team-managerul lui Dinamo, i-a răspuns lui Valeriu Iftime, care i-a transmis un mesaj dur dinamovistului printr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. Dinamovistul declarase în prealabil că FCSB are echipe în play-off care-i oferă din start cele 6 puncte, iar Iftime i-a spus astăzi: „Dănciulescu, vezi cu cine vorbești! Eu nu sunt sluga lui Becali”.




„Mă surprinde reacția domnului Iftime. Joi seară am purtat un dialog la Digi si nu era atât de agresiv. Nu știam că-mi trebuie aprobarea cuiva ca să comentez despre fotbalul românesc, credeam că mi-am câștigat acest drept pe teren prin tot ceea ce am făcut. Eu nu m-am referit la un club cu care FCSB ar avea 6 puncte asigurate, acum observ că cine se scuză se acuză!

Am ținut cont doar de istoricul întâlnirilor FCSB cu anumite formații, tradiția arată ceva! În situația asta, îi transmit și eu domnului Iftime să aibă grijă cum vorbește despre mine! Pentru că eu am folosit întotdeauna un ton civilizat, bazat pe argumente, în toate dezbaterile avute și nu accept altceva! Am dreptul la opinii pertinente, nu pot să pronunț doar ce-și doresc alții să audă! Și cu asta închei subiectul Botoșani. Există Doar Dinamo București!”, a declarat Dănciulescu pentru GSP.ro.

270 de goluri
în 630 de meciuri a marcat Ionel Dănciulescu pentru echipele din România la care a jucat








sursa: www.gsp.ro

Comentarii