Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nabil Jaadi l-a convins pe Rednic și va semna cu Dinamo: ''E de perspectivă!''












Ionel Dănciulescu, managerul sportiv de la Dinamo, și Mircea Rednic, antrenorul echipei, au vorbit despre Nabil Jaadi, 22 de ani, atacant care va semna luni cu formația din „Ștefan cel Mare”.




  Dinamo - FC Botoșani se joacă duminică de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și TV Digi Sport.
„A făcut şcoala la Anderlecht, iar apoi a fost cumpărat de Udinese. Știu că italienii au dat o sumă mare, peste 1 milion de euro. L-am văzut la antrenamente și m-a convins. E un jucător tânăr, de perspectivă. Veţi vedea că este un jucător care poate să ajute. În plus, o să creeze concurenţă pe benzi, pentru că e un jucător polivalent. Având în vedere condiţiile în care l-am luat, eu zic că am făcut o afacere bună”, a spus antrenorul Mircea Rednic.

„ NABIL JAADI SEMNEAZĂ LUNI”
Ionel Dănciulescu a spus că jucătorul va face luni vizita medicală și va semna cu Dinamo

„Este la noi și se antrenează. Luni va face vizita medicală şi dacă totul este în regulă, va semna un contract cu Dinamo”, a declarat și Ionel Dănciulescu la conferința de presă.

Atacantul Nabil Jaadi, 22 de ani, este fratele marocanului Reda Jaadi și inițial a venit în România pentru a juca la Poli Iași.








sursa: www.gsp.ro

Comentarii