Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu îi dă replica lui Gigi Becali: ''E greu cu Doar Dinamo București!''












Team-managerul Ionel Dănciulescu, 41 de ani, spune că venirea lui Rednic a schimbat fața ”câinilor” și le cere fanilor să vină în număr mare la stadion pentru meciul cu FC Botoșani.




- Domnule Dănciulescu, urmează meciul cu Botoșani. Cât de important este pentru Dinamo?
- Dacă nu batem acum, degeaba am realizat toate lucrurile frumoase din acest an cu nea Mircea. Avem două victorii consecutive, dar avem nevoie și de a treia. Rog suporterii să fie alături de noi și le mulțumesc pentru devotamentul arătat până acum. Numai împreună putem câștiga meciul cu Botoșani. Cer mobilizare generală, așa cum numai "câinii" știu să facă atunci când sunt momente grele.

- Gigi Becali a spus că Dinamo nu are șanse să intre în play-off.
- E normal să nu dorească să intre Dinamo în play-off. E greu cu "Doar Dinamo București"! Cu alte echipe, nu dau numele, au asigurate 6 puncte. Și nu o spun din alte considerente decât cele ale istoriei și a statisticii! Cu noi povestea stă altfel mereu!

- Ați fost amendați cu 5.000 de lei pentru meciul cu Sepsi.
- Nu mai vreau să continuăm acest scandal. Haideți să își vadă fiecare de treburile lui și să câștigăm toate meciurile pe teren. Să își vadă fiecare de echipa lui.

"Depindem de rezultate și nu există altă variantă în afară de victorie pentru Dinamo. Ne-am mișcat bine în 2019, dar mai sunt multe de pus la puncte. Mircea Rednic știe să gestioneze lucrurile și chiar dacă nu intrăm în play-off, la anul ne vom bate la titlu!"
Ionel Dănciulescu








sursa: www.gsp.ro

Comentarii