Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Câte bilete a vândut Dinamo pentru meciul cu FC Botoșani






Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber






Meciul dintre Dinamo București și FC Botoșani din etapa 24 este foarte important pentru elevii lui Mircea Rednic,  am aflat câte bilete au vândut dinamoviștii pentru duelul care va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare.


Dinamo București are nevoie de o victorie în partida care are loc duminică, 17 februarie, de la ora 20.00, cu FC Botoșani, toate acestea pentru a mai spera la un loc de play-off, iar oficialii din Ștefan cel Mare speră ca elevii lui Mircea Rednic să fie susținuți de numeroși fani.


Dinamo București a vândut până sâmbătă, 16 februarie, aproximativ 3.500 de bilete, dar oficialii din Ștefan cel Mare se așteaptă ca la partida dintre Dinamo și FC Botoșani să fie prezenți peste 5.000 de suporteri.


“Sperăm să ne susțină într-un număr mare. Ne așteptăm la 4.500 – 5.000 de fani. Ei au venit într-un număr mare și la meciul trecut”, a spus Ionel Dănciulescu, directorul sportiv de la Dinamo București, în conferința de presă susținută înaintea duelului cu FC Botoșani.


Mircea Rednic a vorbit înaintea meciului cu FC Botoșani despre problemele de lot pe care le are și speră să găsească soluții pentru flancul drept. Mai mult, Puriul a dezvăluit că a primit primul salariu de la gruparea din Ștefan cel Mare, dar că acesta a ajuns la elevii săi. Mircea Rednic a anunțat și că are o primă în valoare de 20.000 de euro pentru a o duce pe Dinamo în play-off-ul Ligii 1 Betano.

Înaintea meciului dintre Dinamo și FC Botoșani, Mircea Rednic și Ionel Dănciulescu au anunțat că sunt aproape să îl semneze pe Nabil Jaadi, fratele lui Reda Jaadi. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost dorit de Arsenal, Liverpool și Inter, iar în această iarnă a dat probe la gruparea din Ștefan cel Mare.









sursa: www.fanatik.ro

Comentarii