Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Suspendarea lui Sorescu îi dă mari bătăi de cap lui Rednic













Suspendarea lui Sorescu îi dă mari bătăi de cap lui Rednic pentru meciul cu FC Botoșani. Se gândește să joace titular acolo fie cu Mustoe, fie cu Aliji, reprofilați de pe stânga, aceasta și pentru a nu-l expune pe Denis Ciobotariu, fiul adversarului de duminică.




Deian Sorescu este suspendat pentru meciul de duminică împotriva Botoșaniului. Iar acest detaliu îi strică planurile antrenorului Mircea Rednic.

Deși ar fi dorit să mai aducă zilele astea un fundaș dreapta la Dinamo, care să poată intra imediat să joace, tehnicianul nu a găsit ceva care să-i convină. "Nu facem transferuri de dragul de a le face", a comentat "Puriul". Revenind la partida cu moldovenii, Rednic are probleme întrucât nu mai are nicio soluție validă ca fundaș dreapta!

deian sorescu
Deian Sorescu cu mingea la picior

Cine se bate cu Fabbrini
Tocmai de aceea va fi nevoit să apeleze la o improvizație. Și Sorescu este una, provenit din mijlocaș dreapta, astfel că Rednic mai vrea neapărat un fundaș dreapta. Dinamo va juca împotriva Botoșaniului fie cu Naser Aliji, fie cu Jordan Mustoe pe această parte, amândoi fiind jucători de bandă stângă. Albanezul s-a remarcat în startul lui 2019 în stânga, fiind integralist.

Mustoe a intrat în partea secundă a partidei cu Iașiul (3-0), bifând 37 de minute. Rămâne ca "Puriul" să aleagă soluția pentru Dinamo care să se dueleze cu Fabbrini și cu Golofca pe acea parte, cei doi adversari făcând schimb de locuri pe durata partidelor botoșănenilor.

Ce-l elimină pe Ciobi junior
O altă variantă ar fi Denis Ciobotariu. Doar că roș-albii nu consideră că ar fi oportună folosirea tânărului de 20 de ani la meciul cu moldovenii.

1. Poate fi dezavantajat în duelurile cu aripi mai rapide decât el, așa cum sunt Fabbrini și Golofca.

2. Dinamoviștii nu vor să-l expună într-un meci cu miză, ce poate fi capital pentru club în perspectiva play-off-ului, având în vedere că roș-albii vor întâlni chiar formația antrenată de tatăl lui Denis, Liviu Ciobotariu!

Dussaut e rupt
Dinamo mai are un fundaș dreapta în lot, adus în această iarnă la echipă, doar că el nu a făcut parte până acum din calculele echipei. Și aceasta întrucât Damien Dussaut s-a accidentat la unul dintre antrenamentele de la finele lunii trecute și s-a rupt. Are probleme medicale, va mai sta câteva săptămâni departe de pregătirile normale ale formației.

Francezul de 24 de ani i-a oferit și mai mari bătăi de cap lui Rednic, care se baza că jucătorul cu 60 de meciuri în prima divizie belgiană la Standard Liege și St. Truiden îl va ajuta în această perioadă.

La un moment dat, "câinii" chiar luaseră în calcul să rezilieze cu Dussaut, doar că acum așteaptă să vadă cum se va derula programul de recuperare al fostului internațional de juniori al "cocoșilor".

2 fundași
dreapta a dat afară Rednic de când a revenit în Ștefan cel Mare: Corbu și Delorge

4 meciuri
a strâns Ciobi în ediția de toamnă în campionat, plus alte două în Cupa României







sursa: www.gsp.ro

Comentarii