Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Steliano Filip se întoarce în Liga 1, dar nu la Dinamo












Rămas liber de contract după despărțirea de Hajduk Split din această iarnă, Steliano Filip, 24 de ani, revine în Liga 1! Nu la Dinamo, clubul la care a devenit cunoscut, ci la Dunărea Călărași, formație aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.




Conform surselor, Filip s-a înțeles verbal cu formația de pe locul 12 din Liga 1 și urmează ca vineri să semneze un contract valabil până în vară.

ALEXA A FOST DECISIV
Un rol decisiv în materializarea afacerii l-a avut bănățeanul Dan Alexa, antrenorul Dunării, care a insistat să-l ajute pe Filip să-și găsească o echipă. Cel poreclit „Stelu” a copilărit în Timișoara, făcând primii pași în fotbal la LPS Banatul Timișoara.

PESTE O SĂPTĂMÂNĂ JOACĂ CU DINAMO
Steliano Filip, jucător cu zeci de apariții în postura de căpitan al roș-albilor, va fi adversarul „câinilor” peste doar o săptămână, când Dinamo joacă în deplasare cu Dunărea Călărași. În cazul în care formația lui Mircea Rednic nu reușește calificarea în play-off, Steliano Filip și Dinamo se vor revedea și în play-out.

Steliano Filip a mai evoluat de-a lungul carierei pentru FCMU Baia Mare, Dinamo București și Hajduk Split. A fost în lotul României la EURO 2016 și are 7 apariții sub tricolor.







sursa: www.gsp.ro

Comentarii