Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nu face parte din lot, dar e plătit regește! Ionuț Șerban vrea și mai mulți bani de la Dinamo













Ionuț Șerban (23 de ani), ”prizonierul” de lux al lui Dinamo are de gând să stea mult și bine gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Fundașul central, care nu intră în grațiile lui Mircea Rednic (56 de ani) e plătit regește pentru statutul său, câștigă 5.000 de euro pe lună, dar conducerea ”câinilor” nu se poate dispensa de el. Asta din cauza faptului că în contractul jucătorului este stipulată o clauză potrivit căreia Dinamo trebuie să-i dea lui Vasile Șiman, fostul patron al Sportului, suma de 1 milion de euro! Așadar, Dinamo nu are acești bani, iar Șerban nu vrea să plece. Mai mult, fundașul central, dar care poate evolua și la ”închidere”, vrea să continue la Dinamo și va cere chiar și o mărire de salariu.


Actualul contract dintre Dinamo și Ionuț Șerban expiră la 30 iunie 2020, dar jucătorul vrea alte condiții financiare din vara aceasta. Potrivit unor surse apropiate de Digi Sport, Șerban le va cere oficialilor roș-albilor  ca lunar să fie remunerat cu suma de 8.000 de euro!

”Ionuț Șerban poate sta la Dinamo atât timp cât poate să joace fotbal. Nu contractul lui Vasile Șiman este cel care îl ține aici, ci cel al lui Anghelache. Cred că Șiman doar a semnat!, dar nu putea să refuze. Când cineva vine și-ți pune în față un asemenea contract, nu cred că spui ’Vezi că nu e OK pentru tine’.


În contract scrie, pe scurt, că dacă jucătorul, din motive care nu țin de el, își termină înțelegerea, Dinamo trebuie să îi dea 1 milion de euro lui Șiman”, a declarat Alexandru David, președintele lui Dinamo, zilele trecute, la Digi Sport.

Alexandru David: ”Ionuț Șerban trebuie doar să vină și să se antreneze!”
Întrebat dacă Ionuț Șerban poate sta la Dinamo pe viață, David a răspuns: ”Da, dacă el joacă fotbal în continuare. El trebuie doar să vină și să se antreneze, să respecte și să facă față programului echipei. E o piatră de moară, dar cred că o vom rezolva”, a mai spus oficialul ”câinilor”, la Digi Sport.

În ianuarie 2018, Vasile Șiman explica în ce condiții se poate rezolva marea problemă a lui Dinamo. ”Nu cunosc toate detaliile, există un contract pe care l-a semnat jucătorul în 2013 şi pe care îl cunoaşte foarte bine. Întrebaţi-i pe cei de la Dinamo despre acest lucru. Soluţii sunt pentru a rezilia contractul, dar dacă Şerban pleacă undeva, el o să vrea condiţiile de la Dinamo. Aşa e normal, nu?”, a spus, la acel moment, Șiman pentru Digi Sport.

Ionuț Șerban a venit la Dinamo în 2013, de la Sportul. A jucat doar 65 de meciuri pentru "câini", niciunul integralist în ultimii 3 ani. Ultima apariție a fost în Cupa României, în meciul lui Dinamo cu Csikszereda, pe 1 noiembrie 2018.

Ultima dată când a evoluat 90 de minute a fost pe 16 august 2015, într-un Dinamo - Poli Iași, 0-0. Din cauza clauzei din contract, conducerea grupării din ”Ștefan cel Mare” e forțată să îi prelungească înțelegerea lui Șerban.

1 gol în 64 de meciuri a marcat Șerban în Liga 1 pentru Dinamo, all-time.

Etapa a 24-a. Programul şi televizările
Vineri, 15 februarie
20:00 Viitorul - Poli Iaşi, ÎN DIRECT la Digi Sport 1
Sâmbătă, 16 februarie
14:00 Hermannstadt - Universitatea Craiova, ÎN DIRECT la Digi Sport 1
20:00 CFR Cluj - Astra, ÎN DIRECT la Digi Sport 1
Duminică, 17 februarie
15:00 FC Voluntari - Dunărea Călăraşi, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
17:30 Gaz Metan - Sepsi, ÎN DIRECT la Digi Sport 1
20:00 Dinamo - FC Botoşani, ÎN DIRECT la Digi Sport 1
Luni, 18 februarie
20:00 Concordia Chiajna - FCSB, ÎN DIRECT la Digi Sport 1








sursa: www.digisport.ro

Comentarii