Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






N’Diaye, transportat la spital după Dunărea Călărași – Dinamo. Medicii nu au putut să îi oprească sângerarea












Mamoutou N’Diaye nu a reușit să ducă până la final meciul disputat de Dinamo pe terenul celor de la Dunărea Călărași, scor 0-0, în etapa 25 din Liga 1 Betano, iar fotbalistul a fost transportat la spital la finalul partidei.


Mircea Rednic a avut mari emoții în ceea ce privește starea de sănătate a lui Mamoutou N’Diaye, dup[ ce mijlocașul în vârstă de 28 de ani a ieșit de pe teren în minutul 86 al partidei disputate la Călărași, după un duel cu Ammari la mijlocul terenului. Fobalistul lui Dinamo a fost lovit în față, iar medicii lui Dinamo nu au putut să îi oprească sângerarea pe mijlocul terenului.

N’Diaye a fost transportat la spital după meciul Dunărea Călărași – Dinamo 0-0


Astfel, pentru ca Mamoutou N’Diaye să aibă parte de cele mai bune condiții, staff-ul medical al lui Dinamo a cerut intervenția echipei medicale de pe ambulanță. Fotbalistul lui Mircea Rednic a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare, iar apoi se va alătura lotului antrenat de Puriu.







sursa: www.fanatik.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu