Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alexandru David: "Domnul Bokor vorbește de scandări când tot stadionul lor e plin de steagurile ținutului secuiesc''














Directorul sportiv al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Janos Bokor, a explicat că scandările fanilor echipei sale, "ţiganii, ţiganii", s-au referit la arbitrii partidei cu Dinamo, nu la adversari.

Oficialul lui Sepsi a avut un dialog cu Alexandru David și i-a acuzat pe fanii grupării din Ștefan cel Mare de scandări xenofobe şi antimaghiare - "afară, afară cu ungurii din ţară!".

În replică, președintele lui Dinamo a afirmat, că şi suporterii echipei gazdă au scandat "ţiganii, ţiganii".


"Nu pot să vorbesc pentru că domnul David parcă este la portavoce, vorbeşte într-una, să-mi bag piciorul!", a spus Bokor, la Pro X.

"Vorbiţi foarte urât. Văd că stăpâniţi limba română, când doriţi", a comentat David.

Întrebat dacă a oficialii clubului Sepsi au provocat, prin declaraţiile făcute înainte de meci, şi dacă încearcă să-i educe pe suporterii din Sfântu Gheorghe să nu mai strige "ţiganii, ţiganii" la adresa adversarilor, Bokor a răspuns: "Să vă spun ceva. Când au strigat <ţiganii, ţiganii>, s-au referit la arbitraj".

"Atunci e ok, e în regulă dacă e la arbitraj, nu am ştiut", a comentat ironic David.

În final, ambii oficiali au declarat că se vor adresa Comisiei de Disciplină după acest meci.

Ce s-a întâmplat după Sepsi - Dinamo 0-1
După meciul de la Sfântu Gheorghe, reprezentanții celor de la Sepsi au cerut măsuri imediate din partea Federației Române de Fotbal și a Ligii Profesioniste de Fotbal, susținând că suporterii alb-roșiilor au dat dovadă de un comportament defăimător și jignitor.

Acțiunea a fost taxată imediat cu o virulenţă surprinzătoare de Alexandru David, preşedintele lui Dinamo. "Domnul Bokor vorbește de scandări când tot stadionul lor e plin de steagurile ținutului secuiesc, când la difuzoare pune la maxim imnul ținutului secuiesc? Asta ce e? Oare nu sunt provocări pe față?

Ce ar trebui sa facă oaspeții dumnealor, să lase capul jos în țara lor? Să întoarcem și celălalt obraz la noi acasă, să ne umilească cum vor ei? Văd că sunt deranjați că am adus steagul României mari la meci și că galeria a expus un banner cu mesajul "Doar România, Doar Dinamo București, fără autonomie în ținuturile românești", a afirmat atunci Alexandru David.








sursa: www.digisport.ro

Comentarii