Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Constantin David: ''Eu sunt dinamovist. Acum nu mai e Dinamo. Se numește FC Dinamo. Eu am jucat la Dinamo București''











Dinamo, sau FC Dinamo 1948 SA, așa cum se numește în acte acum, nu mai are aura pe care clubul roș-alb o avea acum 30-40 de ani. O spune cel mai bine Constantin David „Flencea”, 77 de ani, campion cu Dinamo în anii '60. Acesta deplânge fotbalul tinereții sale și vorbește cu regret despre situația în care a ajuns echipa lui de suflet.




„Pe vremea mea, nu erau fotbaliști. Se numeau jucători de fotbal fiindcă lucrau și erau plătiți și de serviciile pe care le aveau. Erau alte condiții, altă mentalitate, alți oameni.

Mai e Dinamo acum? Eu sunt dinamovist. Acum nu mai e Dinamo. Se numește FC Dinamo. Eu am jucat la Dinamo București, așa se numea când jucam eu”, a declarat Constantin David, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Mă mai uit la meciuri, mă uit la italieni, la spanioli. Ar fi culmea să nu fac asta dacă fotbalul mi-a fost meseria de bază”
Constantin David, fost jucător Dinamo

Săptămâna trecută, „ Titi Flencea” a criticat în termeni duri acționarii care au trecut prin „Ștefan cel Mare” după Revoluție: „Clubul Dinamo a greșit când a luat oameni care n-au avut atașament și n-au fost loiali acestui club. Unii și-au făcut nume doar prin intermediul lui Dinamo!”









sursa: www.gsp.ro

Comentarii