Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alexandru David, spune că e gata să mute echipa din Ștefan cel Mare











Alexandru David, președintele clubului Dinamo, spune că e gata să mute echipa din Ștefan Cel Mare. Primăria sectorului 2 învestește în arena celor de la Daco Getica din Colentina, iar oficialul dinamovist vrea să facă un referendum pentru a supune la vor mutarea echipei în Colentina.

"Chiar dacă o să mă înjure multă lume, dar îmi asum lucrul ăsta, sunt convins că și peste 2 ani sau peste 3 ani o să fim în aceeași situatie. Dacă vom face un referendum în ce înseamnă masa de suporteri dinamoviști, eu iau în considerare la modul foarte serios să ne mutăm.

Dacă domnul viceprimar poate să facă un stadion modern acolo, în Colentina, păi asta este. Decât să rămânem în Ștefan cel Mare în ruine încă 20 de ani de aici încolo, mai bine facem un referendum și sunt convins că suporterii dinamoviști, dată fiind proximitatea, nu vor avea nimic împotrivă, să ne și mutăm in 2, 3, 4 ani, dar măcar acolo e un proiect serios și se face un stadion pe care clubul Dinamo îl merită.


Știu că e nefiresc să pleci din Ștefan cel Mare, dar nici să fim așa abandonați și lăsați în locul ala, între ruine, încă 20 de ani de aici incolo", a anuntat David, la PRO X.

Noul stadion din Ștefan cel Mare ar urma să aibă o capacitate de 18.000 de locuri
Așa cum DigiSport a notat în luna octombrie, cel mai probabil, noul stadion al lui Dinamo va fi finalizat cu 2 ani întârziere, adică în 2022. Potrivit consilierului MTS, Cristi Balaj, lucrările la celelalte arene incluse în proiectul Guvernului României, adică stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf sunt în grafic și vor fi finalizate la timp. 

Conform Companiei Naţionale de Investiţii, capacitatea stadionului din Ştefan cel Mare va fi de 18.000 de locuri.

"Părerea mea e că trăim într-o minciună, aceasta chestiune apărută peste noapte. Înțeleg că pentru 18.000 de locuri s-ar putea da drumul acum. Sunt convins că suporterii dinamoviști pentru 2000 de locuri sunt gata să dea drumul acum. Nu mai așteptăm trei ani pentru 2000 de locuri, este discuție falsă. Nu știu cine a zis că noi suntem dispuși să mai așteptăm încă doi-trei ani, pentru ca lucrurile să se facă așa cum trebuie. E o mare minciună.

Unde există dorință politică se face peste noapte. Unde nu există interese nu se face nimic. Noi nu cerem nimic gratis, vom plăti ca orice doritor să desfășoare un eveniment sportiv. Noi cerem să se investească în condiții civilizate pentru suporteri și vom plăti. Dar nu există voință politică", a mai spus Alexandru David.

Primăria Sectorului 2 vrea stadionul Dinamo
Viceprimarul sectorului 2, Dan-Cristian Popescu, a ținut să facă o promisiune locuitorilor sectorului 2 și implicit suporterilor dinamoviști: "Le promit locuitorilor Sectorului 2 că, indiferent de atitudinea instituțiilor statului, de litigii și rea vointă, de procedurile stufoase ce vor urma, una dintre prioritățile mele va fi găsirea unei soluții pentru a reabilita stadionul Dinamo, un proiect prea mult amânat".

În această lună februarie, Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, şi Gică Popescu, consilierul Premierului, au oferit noi detalii despre stadioanele pentru Euro 2020.







sursa: www.digisport.ro

Comentarii