Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum ajunge Dinamo în play-off? Trebuie să bată tot şi 5 din 7 lucruri să se întâmple în ultimele trei etape












Dinamo are şanse reduse la play-off, chiar dacă în 2019 are maximum de puncte. Colegii de la Fotbal Club au făcut o simulare. Mai jos îţi prezentăm ce trebuie să se întâmple ca echipa lui Rednic să ajungă la masa bogaţilor, presupunând că Montini&Co înving pe linie.

Singura şansă a roş-albilor, presupunând bat tot în ultimele trei runde, e ca celelalte formaţii să se încurce la rândul lor. Ţinta rămâne formaţia lui Neagoe, Sepsi, singura din primele şase pe care Dinamo o mai poate depăşi cu şanse reale. CFR, FCSB, Craiova, Viitorul şi Astra par în acest moment în afara "razei de acţiune".

Cum ajunge Dinamo în play-off
Dinamo să câştige tot (vs Botoşani, Călăraşi şi Chiajna) + 5 din următoarele 7 lucruri să se întâmple în ultimele 3 etape:

- Astra să ia un singur punct (vs CFR - d, Hermannstadt - a, Craiova - d);

- Viitorul să nu ia mai mult de două puncte (vs Poli Iaşi - a, Sepsi - d, Botoşani - a);

- Sepsi să nu ia mai mult de patru puncte (vs Gaz Metan - d, Viitorul - a, CFR - d);

- Botoşani să nu ia mai mult de patru puncte (vs Dinamo - d, Gaz Metan - a, Viitorul - d);

- Iaşi să nu ia mai mult de şase puncte (vs Viitorul - d, CFR - a, Hermannstadt - d);

- Hermannstadt să nu ia mai mult de şapte puncte (vs Craiova - a, Astra - d, Poli Iaşi - a);

- Mediaş să nu ia mai mult de şapte puncte (vs Sepsi - a, Botoşani - d, Călăraşi - a)









sursa: www.digisport.ro

Comentarii