Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo le pregătește o surpriză fanilor: ”finala” pe Arena Națională!














Dacă le vor învinge pe Botoșani și pe Călărași, ”câinii” vor să joace ultimul meci al sezonului regulat, cu Chiajna, pe Stadionul Național spre a beneficia de aportul fanilor la ultima ofensivă pentru play-off.




Ceea ce la sfârșitul lui 2018 părea imposibil, acum prinde tot mai mult contur: "câinii" lui Mircea Rednic se luptă cu toate forțele pentru a prinde ultimul loc de play-off. După victoriile cu Poli Iași, 3-0, și Sepsi, 1-0, Dinamo mai are de jucat cu Botoșani, în Ștefan cel Mare, cu Dunărea Călărași, în deplasare, și cu Chiajna, acasă.

Conducătorii roș-albi se gândesc să închirieze Arena Națională pentru un adevărat asediu al galeriei PCH cu trupa din Ilfov. Asta dacă bucureștenii vor învinge atât pe Botoșani, cât și pe Dunărea și vor păstra astfel șanse de a prinde locul 6 în clasament.

COSTURI MARI
În ultima vreme, dinamoviștii au jucat cu foarte puțini spectatori, pe vechiul stadion din Ștefan cel Mare. Deși fanii au cerut în mod repetat ca echipa să evolueze pe Arena Națională, numărul 1 de la Dinamo, Alexandru David, a explicat în septembrie 2018 de ce este greu ca acest lucru să se întâmple constant: "Costurile pentru organizarea unui meci pe Arena Națională, aici vorbesc atât de închirierea efectivă a stadionului, discut și despre utilități, costuri de pază, sunt mult mai mari când vorbim despre un astfel de stadion. Se ajunge undeva la 35.000-40.000 de euro pe meci".

David a dezvăluit și care este rețeta ca Dinamo să nu iasă în pierdere dacă joacă pe Arena: "Există o rețetă ca să nu pierzi bani când organizezi un meci pe Arena, să ai minimum 10.000 de spectatori plătitori. Or, noi nu am reușit să atingem acest target în medie, la anumite meciuri am reușit, la altele nu. Nici măcar în vremea în care era o altă atmosferă și era o altă emulație în jurul echipei".

55.634
de locuri are Arena Națională. Recordul de asistență s-a înregistrat la meciul România-Finlanda, 1-1, când au fost 54.364 spectatori







sursa: www.gsp.ro

Comentarii