Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Șefii lui Dinamo nu mai știu nimic de Alexander Christovao de o săptămână













Atacantul Alexander Christovao este plecat în Polonia de o săptămână pentru a-și rezolva problemele cu suspendarea, dar nu se mai știe nimic de el.




Mircea Rednic l-a adus în această iarnă la Dinamo pe Alexander Christovao, 25 de ani, dar acesta nu poate juca după ce a primit în Polonia, la fosta echipă, o suspendare de 10 etape, valabilă și în Liga 1.

Conform surselor GSP, vârful angolezo-olandez a plecat acum o săptămână în Polonia sub pretextul că încearcă să își rezolve situația la Federația Poloneză de Fotbal, pentru a putea juca mai repede în tricoul "câinilor".

Acum, oficialii lui Dinamo așteaptă un semn de la atacant, dar acesta nu le-a mai comunicat nimic celor din Ștefan cel Mare despre situația sa.

FAULT CRIMINAL
Două etape din suspendarea primită le-a ispășit deja la fosta sa echipă, Zaglebie Sosnowiec. Christovao a primit această suspendare drastică în ultimul său meci jucat în prima ligă poloneză, Pogon Szczecin - Zaglebie Sosnowiec, 1-0.

Atacantul l-a călcat pe piept pe Sebastian Walukiewicz, un fundaș central de doar 18 ani considerat de mare talent în Polonia.  Pentru acest fault, Comisia de Disciplină din Polonia a dictat 10 etape de suspendare, dar și o amendă financiară pentru Christovao.

1
gol în 5 meciuri a marcat Christovao pentru echipa națională a Angolei

PĂCĂLIȚI DE IMPRESAR
Interesant este că în momentul aducerii lui Christovao, dinamoviștii au primit garanții de la impresarul jucătorului că acesta va fi apt de joc după doar trei etape de suspendare. Agentul fotbalistului a mizat pe posibilitatea unui recurs, neavând însă nicio garanție. Oficialii dinamoviști chiar au spus după prezentarea jucătorului că au fost păcăliți de agent. Erau siguri de varianta cu doar trei etape de suspendare.

SALARIU MIC PÂNĂ JOACĂ
Conștient de faptul că atacantul nu îl poate ajuta în această perioadă, Mircea Rednic i-a propus lui Christovao un salariu lunar de doar 2.500 de euro până în momentul în care acesta va avea din nou drept de joc. Când suspendarea va expira, contractul lui Alexander va crește la 4.000 de euro pe lună







sursa: www.gsp.ro

Comentarii