Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic, a spus că ar putea folosi doi atacanți in meciul cu Botosani












Dinamo va juca duminică, de la ora 20:00, contra celor de la FC Botoșani. Partida este în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și TV Digi Sport.




La conferința de presă de azi, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a spus că ar putea folosi doi atacanți, echipa roș-albă având nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off.

„Noi trebuie să câștigăm și după aceea vedem ce fac ceilalți. Noi nu trebuie să facem calcule, trebuie să câștiăam meciurile ramase. FC Botoșani e o echipă care joacă, care practică un joc frumos și care are jucători de calitate. Va fi un meci foarte greu. Nici noi nu am primit gol până acum, chiar am și marcat. S-ar putea să joc cu două vârfuri pentru că pe noi ne interesează să câștigăm.

Am avut ceva probleme după meciul de la Sepsi. Trei jucatori nu s-au antrenat, Jordan Mustoe, Rachid Ait-Atmane si Simon Zenke. Ieri au făcut antrenament, unul mai ușor și vedem azi, la ultimul antrenament, care este situația lor. Sorescu este suspendat așa că unul dintre Ciobotariu sau Naser Aliji va juca în dreapta, în funcție și de situatia lui Jordan Mustoe”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Cum ar putea arăta Dinamo: McDermott - Aliji (Ciobotariu), Klimavicius, R.Grigore, Mustoe - Zenke, Nistor, Ait-Atmane (I.Filip), D.Popa, Montini










sursa: www.gsp.ro

Comentarii