Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nabil Jaadi a fost prezentat oficial de Dinamo!














Dinamo a ratat pentru al doilea an la rând calificarea în play-off, dar marea vânzoleală de pe piața transferurilor continuă. Atacantul Nabil Jaadi, fratele lui Reda Jaadi, a semnat cu Dinamo, iar azi a fost prezentat oficial.




Marocanul Nabil Jaadi, 22 de ani, care s-a antrenat cu echipa lui Mircea Rednic în ultimele zile, a parafat un contract valabil pentru doi ani și jumătate, informează sursele GSP.ro.

Atacantul a fost direcționat către Dinamo de Luana Rednic, fiica antrenorului dinamovist.

Conform lui Mircea Rednic, Nabil va avea un salariu lunar de 2000 de euro: „Nabil Jaadi a semnat cu Dinamo pe 2 ani și jumătate. Pe un salariu de 2000 de euro care va crește până la 3500. A semnat pentru că știe din Belgia ce pot eu să fac pentru jucători”, a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Nabil Jaadi și-a făcut junioratul lui Anderlecht și a mai jucat la Udinese, Latina, Granada, Ascoli, Olhanense și Asteras Tripoli.

100.000 €
valorează în prezent Nabil Jaadi, conform Transfermarkt






sursa: www.gsp.ro

Comentarii