Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic, dezlănţuit. Gicu Grozav, ultimul jucător făcut praf de antrenor

















Mircea Rednic s-a dezlănţuit la conferinţa de presă de astăzi, susţinută înaintea meciului Dinamo-Concordia Chiajna, vineri, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro. După ce a explicat de ce i-a reziliat contractul lui McDermott, Gicu Grozav a fost luat şi el la ţintă.


"Dacă Gicu dădea gol, azi noi trebuia să jucăm pe Arena Naţională cu Universitatea Craiova, cu 30.000 de suporteri în tribune", a spus antrenorul lui Dinamo, aluzie la meciul Csikszereda-Universitatea Craiova, la care Rednic se gândea că Dinamo trebuia să fie în locul ciucanilor.

Echipa din Miercurea Ciuc s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a trecut de Dinamo, 6-5 după executarea loviturilor de departajare. Grozav, Vlad Olteanu, Delorge, Denis Ciobotariu şi Sergiu Hanca au ratat penalty-uri la acel meci. Dacă Grozav ar fi marcat când scorul era 3-3, Dinamo se putea califica pentru că dinamovistul care a executat după el, Neicuţescu, a marcat.

Grozav şi alţi 4 "câini"au ratat la penalty-uri în meciul Csikszereda-Dinamo

Însă până la Grozav ratase Hanca, iar Olteanu şi Ciobotariu au avut calificarea în bocanc. La fiecare dintre ei, golul o trimitea pe Dinamo în "sferturi". În plus, Delorge, dat şi el afară atunci, a ratat chiar de două ori lovitura.

Grozav joacă acum în Ungaria, la Kişvarda, şi recent a marcat un gol din penalty, executat la fel ca în meciul cu Miercurea Ciuc. Chiar a pus pe facebook golul, cu mesajul "las şi eu asta aici pentru un prieten", adresantul fiind, cel mai probabil, Mircea Rednic, care l-a dat afară atunci de la echipă.


"Când trebuia să dea gol nu a făcut-o. I-au tremurat picioarele şi a ratat", a mai spus Mircea Rednic, evident deranjat de postarea lui Grozav.









sursa: www.digisport.ro

Comentarii